Wie ben ik 

Hey wat leuk dat je een kijkje komt nemen .

 

Mijn naam is Monique Bosch-Plomp.  Ik ben geboren in 1976 te Ermelo en woon samen met mijn vriend, mijn 2 parels van kinderen én bonus-dochter in het oosten van het mooie kleine dorp Ermelo, op de Veluwe.

Op jonge leeftijd ben ik mijn man verloren aan dementie (FTD). Mijn verhaal en meer informatie hierover is te vinden in mijn blog.

 

 

Van jongs af aan heb ik gezien waar mensen van dromen, waar ze vonkjes van in hun ogen krijgen. Ook zie ik waar mensen zoal mee kunnen worstelen, wat hen tegenhoudt om hun dromen na te jagen, deze te verwezenlijken en hun doelen te bereiken.

In mijn eigen zoektocht hiermee om te gaan, merkte ik mijzelf te zijn vergeten en volgde er een Burn-Out. Wat als een einde leek te zijn, is juist een mooi startpunt voor een proces gebleken. Hét duwtje in mijn rug dat ik nodig had om te onderzoeken wat bij mij hoort.  Mijn zoektocht leidde mij tot spirituele coaching en reiki-healing.

Dit bracht mij rust, balans, kracht en heldere inzichten. Ik ontdekte hoeveel belang ik hierbij had en hoe ik hierdoor groeide. In deze periode heb ik mijn onzekerheden om weten te zetten in vertrouwen, waardoor ik nu op een punt in mijn leven ben gekomen mijn krachten in te zetten voor anderen.

Na ruim 22 jaar werkzaam te zijn in de ouderenzorg, besluit ik naast mijn werk mijn eigen praktijk te starten;                       

  “Monique Praktijk Spiritueel Inzicht”. 

Om die professionele coach te kunnen zijn, en ook die professionele kwaliteit te kunnen waarborgen,  heb ik een verschillende  geaccrediteerde opleidingen gevolgd. Het helpen van anderen is immers mijn drijfveer.

Nu handel ik altijd op een manier die bij míj past, maar ook dienstbaar is aan een groter geheel.

Dat maakt me gelukkig in alle opzichten.

Liefs , Monique